Κατασκευή Ιστοσελίδων.

Κατασκευή ιστοσελίδων με φιλοξενία & τεχνική υποστήριξη.

Στατικές Ιστοσελίδες (από 350€)

Οικονομική λύση για επιχειρήσεις, ιδιώτες ή ελεύθερους επαγγελματίες που δεν θέλουν κάτι σύνθετο και ακριβό.

Οι στατικές ιστοσελίδες περιέχουν εικόνες, κείμενα, συνδέσμους (links), φόρμα επικοινωνίας και άλλα. Ο όρος «στατικές» δεν σημαίνει ότι οι σελίδες δεν περιέχουν κάποια κίνηση στα γραφικά ή ότι είναι κατ’ ανάγκη απλές στην κατασκευή τους, αλλά στο ότι το περιεχόμενο τους δεν είναι άμεσα διαχειρίσιμο από τον ιδιοκτήτη τους.

Κατάλληλη επιλογή για προσωπικές και εταιρικές ιστοσελίδες, που διαθέτουν σταθερό και συγκεκριμένο web περιεχόμενο – δίχως την ανάγκη τακτικών προσθαφαιρέσεων δεδομένων (εικόνων, κειμένων κ.α.) – με προσαρμόσιμο κόστος (ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη) και σχεδόν μηδενικό κόστος συντήρησης.

Δυναμικές Ιστοσελίδες (από 500€)

Ιστοσελίδες με δυνατότητα διαχείρισης διαρκώς μεταβαλλόμενου περιεχομένου από εσάς τους ίδιους.

Σχεδίαση και κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων, απεριόριστου αριθμού σελίδων, με κείμενα, φωτογραφίες και δυνατότητα διαχείρισης (αλλαγές/προσθήκες) από εσάς τους ίδιους μέσα από περιβάλλον διαχείρισης. Οι δυναμικές ιστοσελίδες αποτελούν μια ολοκληρωμένη λύση με πολλαπλές δυνατότητες, η οποία ενδείκνυται για ιστοσελίδες που έχουν συνεχώς ανανεωμένο περιεχόμενο ή νέες αναρτήσεις.

Ο σχεδιασμός των δυναμικών ιστοσελίδων έχει σκοπό την καλύτερη δυνατή παρουσίαση της επιχείρησής σας ανάλογα με τον τομέα δραστηριοποίησής της. Παράλληλα, η εικαστική προσέγγιση στοχεύει στην όσο το δυνατόν πιο λειτουργική χρήση της ιστοσελίδας με κεντρικό γνώμονα την ταχύτητα στο browsing.

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας